Afrikan cupin otteluissa Senegal sai eilen kunnolla turpiinsa Angolalta. Senegalin avausmaali sai aikaan ryntayksen kaduille mutta jatkossa riemu ja juhlinta kuolivat ja vitsit lakkasivat.

Varkaiden elama Santhiabassa on hieman vaikeampaa nyt kun turkulainen insinoorimme Jukka on
konstruoinut paikallisesta surkuhupaisasta tarviketarjonnasta hidasteita ovista ja ikkunoista pyrkiville pitkakynsille. Kutsumattomat ovat aiheuttaneet viime kuukausina ei-toivottuja taloudellisia menetyksia olkiseinalinnakkeen asukkaille ja vierailijoille.

Ollaan sen verran poliittisesti korrekteja, etta kerrotaan varkaiden olevan jatkuva ongelma korttelin vakituisillekin asukkaille. Pankkitili on jalleen hyva esimerkki asiasta, jota lukutaidottomalla ei oikein voi olla. Jos jotain rahaa saa sivuun, minne sen voi piilottaa talouksissa, joissa ei ole juuri lainkaan tavaraa tai sailytystiloja? Varkaat ovat aina taitavampia kuin amatoorit.

Polymyrskysta on tullut kyselyja tekstiviesteina. Myrskyn olemus on se, etta se menee ohi eika ole
pysyva. Hiekkaa ja polya sen sijaan tulee Saharasta maailman loppuun saakka, joten sen loppumista
koskeviin kyselyihin vastaisin, etta eivat ole loppumassa ihan pian.

Dakarissa asiat ovat edenneet sen verran, etta kavelyretkillani loysin sen mita olen taalta hakenutkin
eli radioasema Afia FM:n. Torstaina paasen sinne tekemaan haastattelun. Ehka en nyt ennakoi sen enempaa tulevia tapahtumia. Toiveiden tynnyri sijaitsee hassusti vain vartin kavelymatkan paassa taalta.

Koneelle alkaa taas olla sankka jono, joten paatan lahetyksen taalta Dakarista tahan.

Terveisin,

Jorma